пʼятниця, 07 червня 2013 11:12

УДАР оскаржив результати виборів у Василькові

УДАР оскаржив результати виборів у Василькові
УДАР наполягає на визнанні протиправними дії та бездіяльність Васильківської міської виборчої комісії. Фото: chernivtsi.comments.ua

Представники кандидата на посаду мера Василькова від УДАРу Сергія Сабова подали позов до Київського окружного адмінсуду щодо оскарження результатів виборів мера.

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба партії УДАР.

Зокрема, в позові наголошується на неможливості достовірного встановлення результатів позачергових виборів мера Василькова та необхідності проведення повторних виборів.

УДАР наполягає на визнанні протиправними дії та бездіяльність Васильківської міської виборчої комісії.

В позові наголошується, що комісія не змогла забезпечити виконання дільничими виборчими комісіями закону "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" під час голосування та підрахунку голосів виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрито факти фальсифікацій у Василькові. Молодиків наймали родичі голови ТВК

Крім того, комісія не змогла провести повторний підрахунок голосів на окремих ДВК, де зафіксовані факти порушень і не було можливості достовірно встановити результати.

У позові також зазначається, що не було встановлено причини та обставини зникнення 311 виборчих бюлетенів, які були видані виборцям, та впливу зникнення такої кількості бюлетенів на результати виборів.

Крім того, наголошується, що результати виборів були встановлені без належного розгляду скарг про порушення.

Судове засідання за позовом відбудеться у п'ятницю об 11.00.

Нагадаємо, 2 червня у Василькові відбулися вибори. ТВК назвала переможцем "регіонала" Володимира Сабадаша. "Ударівцю" Сабову віддали друге місце, двічі екс-меру Валерію Поповичу – третє. У Сабова і Поповича заявили про фальсифікації. Попович вже оскаржив дії ТВК, яка визнала перемогу "регіонала" Сабадаша.

Зараз ви читаєте новину «УДАР оскаржив результати виборів у Василькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути