вівторок, 04 червня 2013 16:01

"УДАР на словах уболіває за Київ, а в питанні "бабла" його позиція незрозуміла" - опозиціонер

"УДАР на словах уболіває за Київ, а в питанні "бабла" його позиція незрозуміла" - опозиціонер
Павловського як корінного киянина образили дії "ударівця". Фото: truth.in.ua

Народному депутату від "Батьківщини" Андрію Павловському не зрозуміла позиція УДАРу, представник якого Віталій Чугунніков голосував спільно з "Регіонами" проти мораторію на забудову історичної частини Києва.

Про це Павловський сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Є такий законопроект "Про внесення змін до закону про регулювання містобудівної діяльності". І там у його перехідних положеннях був мораторій на виділення земельних ділянок, якщо немає генерального плану. А от Партія регіонів, зокрема екс-мер Херсона, депутат Володимир Сальдо, запропонував відмінити цей мораторій і дозволити виділяти земельні ділянки, а також забудовувати без зонування, без генерального плану міста України", - розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівець" спільно з "Регіонами" дозволив забудову історичної частини Києва

"Ми внесли з Юрієй Одарченком таку поправку, що, дійсно, там, де застопорилося будівництво в інших містах України, де будівельники не мають роботи - хай вони будують. Але внесли поправку, "крім міста Києва", - продовжує опозиціонер. - Тому що в Києві немає досі зонування, не затверджений новий генплан, і зараз просто "по бєспрєдєлу" забудовується історична частина столиці. І ми з цією поправкою просили членів Комітету підтримати нас і не відміняти мораторій саме по місту Києву. Але, на наш подив, депутат від УДАРу проголосував разом із "Регіонами", щоб фактично відмінити цей мораторій і дозволити забудову історичної частини Києва".

Павловський каже, що такі дії "ударівця" його особисто здивували й образили, тому що він - корінний киянин.

"Усі самі бачать, що відбувається з центром Києва. А тут УДАР, який на словах уболіває за Київ, а як доходить до питання "бабла", до розподілу київської власності під постійну забудову, то незрозуміло, яку позицію займає. Особливо - цей секретар Комітету (Віталій Чугунніков - секретар Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики - Gazeta.ua)", - обурився депутат від "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «"УДАР на словах уболіває за Київ, а в питанні "бабла" його позиція незрозуміла" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути