Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2013 17:43

Учасники Євромайдану в Києві роз'їдуться агітувати по місту

Учасники Євромайдану в Києві роз'їдуться агітувати по місту
Фото: www.pravda.com.ua

Після зустрічі з опозиційними лідерами люди, що прийшли на Майдан, поїдуть по місту агітувати виходити на мітинг у неділю 24 листопада.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Опозиційні лідери мають прийти на майдан о 18:00 годині. Наразі на Майдані сходяться люди. Вони скандують "Україна це Європа", "Зека — Геть", під пісню "Разом нас багато, нас не подолати". Організатори мітингу у гучномовець розповіли, що біля станцій метро волонтери у одязі "Батьківщина" роздають чай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три сотні тернополян зібралися на "Євромайдан" через соцмережі

"Ми готуємо масштабну акцію 24 листопада. Добре розуміємо, якщо не збереться сто тисяч народу - ми не переможемо. Нам потрібно, щоб кияни прийшли на майдан. Тому ми з вами зробимо таку річ - після того, як буде мітинг десь о сьомій, ті хто зможе роз'їдуться по різних станціях метро. Треба буде роздавати інформаційні флаєри та агітувати, щоб люди приходили на майдан", - це з трибуни на майдані сказав громадський діяч Анатолій Велімовський.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів України ухвалив рішення призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною і Євросоюзом. Окрім того, в розпорядженні було сказано, що слід "відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами".

 

Зараз ви читаєте новину «Учасники Євромайдану в Києві роз'їдуться агітувати по місту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути