пʼятниця, 22 листопада 2013 15:33

"Зірвання Угоди з ЄС для режиму ще гірше, аніж її підписання" - експерт

"Зірвання Угоди з ЄС для режиму ще гірше, аніж її підписання" - експерт
Фото: vinnitsaok.com.ua

Експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко переконаний, що керівництво країни виставляє Україну в дуже негарному світлі, намагаючись зірвати зараз Угоду про асоціацію із ЄС.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ми розуміємо, що Азаров тут нічого не вирішує. Це означає лише блеф. Тобто ще одна спроба показати Європейському союзу, що ми не так і сильно хочемо підписувати Угоду. Заяви української влади нікчемні, і вони ні про що не свідчать, бо не виконуються. Це пусті балачки", - висловив думку експерт.

Водночас, він наголосив, що тим самим, керівництво країни "виставляє Україну в дуже негарному світлі". "Це несолідно і недостойно - так себе не поводять за тиждень до підписання Асоціації. Для відповідальних політиків це річ неприпустима", - зауважив він.

Окрім того, експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" додав: "Зірвання Угоди для правлячого режиму ще гірше, аніж її підписання. Бо це демонструє їхню некомпетентність не лише назовні, але й всередині країни".

"Люди по-суті не будуть протестувати, бо опозиція не понесла до людей всю важливість цієї обставини. Бо саме вони взяли на себе відповідальність представляти інтереси", - резюмував Матвієнко.

Вчора Кабінет міністрів України вчора ухвалив рішення призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їх державами-членами.

Окрім того, в розпорядженні було сказано: "Відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами — членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків".

Угоду попередньо планували підписати на Вільнюському саміті "Східного партнерства" 28-29 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Зірвання Угоди з ЄС для режиму ще гірше, аніж її підписання" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути