пʼятниця, 22 листопада 2013 14:53

"Люди мають шанс довести, що вони не бидло" - Роздобудько про "Євромайдан"

"Люди мають шанс довести, що вони не бидло" - Роздобудько про "Євромайдан"
Фото: vsiknygy.net.ua

Українці нарешті можуть висловити свою думку та об'єднатися на Майдані Незалежності, як в часи Помаранчевої революції. Можливо люди доведуть, що вони таки не бидло, а народ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала письменниця Ірен Роздобудько, коментуючи рішення уряду призупинити процес підготовки до укладення угоди з ЄС.

"Це неподобство. Зараз ми переживаємо взагалі кризу політичної думки. Загалом я оптиміст, і тому думаю, що все буде гаразд", - висловила думку письменниця.

Окрім того, за її словами: "Зараз настала така ситуація, коли чим гірше, тим краще. Тому що абсурд доходить до апогею, в результаті чого має все повернути в зворотній рух".

"Люди знов мають можливість показати, що вони не бидло, а народ. І хоча всі втомлені і страшно обманутися, багато залежить від того, чи підуть люди на Майдан. З'явився шанс в суспільстві об'єднатися та висловити свою думку", - наголосила Роздобудько.

Водночас, вона додала, що не очікує сьогодні на Майдані багато людей, зокрема через погодні умови, а от у неділю має підійти набагато більше активістів.

Сьогодні активісти КУПРу, "Спільної справи" та інших громадських організацій закликали українців вийти на центральну площу Києва, аби відзначити дев'яту річницю Помаранчевої революції.

Вчора Кабінет міністрів України вчора ухвалив рішення призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їх державами-членами. Окрім того, в розпорядженні було сказано: "Відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами — членами  СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави".

Угоду попередньо планували підписати на Вільнюському саміті "Східного партнерства" 28-29 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Люди мають шанс довести, що вони не бидло" - Роздобудько про "Євромайдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути