четвер, 14 листопада 2013 20:54

Підписання Угоди з ЄС зірвано на 90% - Луценко

Підписання Угоди з ЄС зірвано на 90% - Луценко
Юрій Луценко. Фото: iPress.ua
Екс-міністр МВС Юрій Луценко під час свого візиту в Дніпропетровськ передрік "Євромайдан", а також прокоментував дії президента у відносинах з Росією.

Як стало відомо "Дніпропетровськ. Коментарі", Луценко вважає, що підписання Угоди про асоціацію України з ЄС у Вільнюсі "зірвано на 90%", і це не пов'язано з питанням Юлії Тимошенко.

На його думку, президента України Віктора Януковича російська сторона поставила перед вибором: або на майбутніх президентських виборах з ним буде конкурувати новий проросійський кандидат, який відбере 5% його електорату, або на карту ставиться підписання Угоди про асоціацію.

У зв'язку з цим Луценко на 90% впевнений в зриві підписання Угоди з ЄС.

"Янукович попутник у справі євроінтеграції України. У разі непідписання договору з Євросоюзом, Янукович залишиться один на один з Кремлем", - додав Луценко.

Також він вважає, що друга зустріч Януковича з Путіним пройшла на його прохання. "Було два візиту. Перший на запрошення Путіна, другий - на прохання Януковича", - повідомив екс-міністр МВС.

Луценко також сказав, що якщо українська влада піде шляхом зриву підписання цього договору, то буде "Євромайдан", на якому український народ ще раз заявить "про євроінтеграційне прагнення України".

Євромайдан пройде у Києві 24 листопада о 12:00, учасники акції пройдуть від пам'ятника Тарасу Шевченка до Європейської площі. За словами Луценка, це буде мирне зібрання.
Зараз ви читаєте новину «Підписання Угоди з ЄС зірвано на 90% - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути