субота, 05 березня 2011 18:11

Учасника "податкового Майдану" звільнили з-під варти в залі суду

Учасника "податкового Майдану" звільнили з-під варти в залі суду

Апеляційний суд Києва звільнив учасника "податкового Майдану" Ігоря Гаркавенка з-під варти в залі суду. У судових засіданнях брали участь представники Омбудсмана України.

Як повідомили в прес-службі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, своє рішення суд приймав в умовах, коли ув'язненого СІЗО перевели із загальної в камеру з максимальним рівнем безпеки, і він оголосив безстрокове голодування.

У зв'язку з тим, що до Ніни Карпачової продовжують звертатися учасники "податкового Майдану" зі скаргами на їхнє кримінальне переслідування, провадження Уповноваженого з прав людини у цій справі триває.

Омбудсман вкотре звертає увагу на необхідність максимально застосовувати правоохоронцями та суддями запобіжні заходи, не пов'язані з позбавленням волі.

Нагадаємо, масові протести підприємців проти Податкового кодексу почалися в кінці листопада минулого року. Після декількох тижнів мітингів президент України наклав вето на Податковий кодекс. Згодом кілька учасників "податкового Майдану" були заарештовані.

Зараз ви читаєте новину «Учасника "податкового Майдану" звільнили з-під варти в залі суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути