четвер, 03 березня 2011 22:37

Активістів "податкового Майдану" стали менше пресувати

Активістів "податкового Майдану" стали менше пресувати

Зменшився тиск влади на активістів "підприємницького Майдану".

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив координатор Центрального штабу порятунку українського підприємництва Віталій Дюкарєв.

"Якщо говорити про перші два тижні після демонтажу наметового містечка на Майдані Незалежності, то тиск був просто колосальним. Сотні людей викликали на допити. У декілька разів більше людей опитували неформально, без повістки. Емісари правоохоронних органів ходили по ринках, запитували хто де був тощо. Таку ж роботу вони проводили через адміністрацію ринків", - розповів він.

Зараз, за словами Дюкарєва, цього вже немає.

"Тобто фактичний матеріал зібрали. Визначили відповідальних за ці події. Тому підприємцям стало спокійніше", - зазначив він.

Дюкарєв також вважає, що несправделиво було затримано активіста протестів Ігоря Гаркавенка. Сьогодні його звільнили з-під варти під підписку про невиїзд.

"Гаркавенка взагалі не було перші три дні на Майдані, коли монтували намети. Його звинувачували тільки на тій підставі, що він раніше був судимий (підпалював офіси націоналістичних організацій - ред.). При цьому він відбув весь термін. Це недоопрацювання правоохоронних органів. Це цинічне ставлення, яке не змінилось ще з радянських часів. Кого зручніше схопити, хто ближче - той і винен", - додав координатор штабу.

Зараз ви читаєте новину «Активістів "податкового Майдану" стали менше пресувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути