Ексклюзиви
понеділок, 04 липня 2011 15:03

Учасника "Битви екстрасенсів" посадили на три роки

Учасника "Битви екстрасенсів" посадили на три роки

Знаменитого кримського ясновидця, президента гільдії магів і екстрасенсів Україні, Павла Люндішева, що брав участь у телепроекті "Битва екстрасенсів" і пошуках убитих в Севастополі Тані Мізіної і Насті Балябіної, засудили на три роки, пише Сегодня.

"Його звинуватили в шахрайстві і підбурюванні до дачі хабара. Вирок вже вступив в законну силу - сидить у в'язниці", - повідомила прес-офіцер Ялтинського міського управління міліції Ірина Коденко.

За даними джерела в МВС, Люндішев потрапив за грати через те, що його взяли на гарячому при отриманні $ 5 тис.: "Одній людині знадобилося будинок у Форосі узаконити - там самобуд на самозахопленні, і цей екстрасенс, він, до речі, за освітою землевпорядник, пообіцяв питання повирішувати. Запросив 15 тисяч, але п'ять йому знадобилися відразу, нібито на якийсь хабар. Ось коли він за ними приїхав, його й пов'язали. Але це було давно, ще на початку вересня, просто справу досить довго вивчали і розглядали".

Видання спробувало зв'язатися з екстрасенсом: його мобільний телефон не відключений, йде гудок, але слухавку ніхто не бере. "До цього ми дзвонили Люндішеву в кінці квітня - Павло обіцяв надати якусь інформацію і просив передзвонити. Але в призначений день на дзвінок відповів жіночий голос: "Паша поїхав. І коли буде, не знаю", - відповіли нам. Після цього екстрасенс на зв'язок з нами не виходив. На його сторінці "ВКонтаткте" з'явився статус: "Поїхав тимчасово, не приймаю і запис не веду", - пише видання.

Зараз ви читаєте новину «Учасника "Битви екстрасенсів" посадили на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути