Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2011 18:39

Колишнього мера-хабарника Немирова відпустили із залу суду

Колишнього мера-хабарника Немирова відпустили із залу суду

30 червня із залу засідань Апеляційного суду Вінницької області з підпискою про невиїзд відпустили колишнього мера райцентру Немирова Віктора Качура. Того підозрювали в отриманні хабаря у 2 млн грн.

Качура затримали 24 червня торік у приміщені мерії. 15 квітня цьогоріч родина підсудного очікувала, що Віктора відпустять на підписку про невиїзд. Проте суддя Староміського райсуду Вінниці клопотання відхилила. Натомість призначила термін покарання - два роки 10 місяців за махінації з ремонтами дитячих садочків. Тоді на дорозслідування суд відправив дві справи: за фактами хабару та побиття офіціантки.

Прокуратура нині закрила справу з хабарництвом за відсутністю доказів. Її  не будуть розглядати в суді. Стосовно побиття офіціантки справу також закрили за строком давності.

Із залу апеляційного суду Качура забирали його рідні: дружина Ірина та син 25-річний Олександр, який зараз є мером Немирова. Ті сіли в чорний джип, який чекав їх біля входу до приміщення.

"Я не вірив, що мене сьогодні випустять. Поїду в село до батьків. Мати з батьком не бачив рік", - сказав Качур перед виїздом.


Зараз ви читаєте новину «Колишнього мера-хабарника Немирова відпустили із залу суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути