середа, 15 серпня 2012 04:08

Учасниці Pussy Riot запропонували знятися для українського Playboy

Учасниці Pussy Riot запропонували знятися для українського Playboy
Надія Толоконникова Фото: Reuters

Учасниці Pussy Riot Надії Толоконниковій запропонували з'явитися для обкладинки української версії журналу Playboy, пише в середу, 15 серпня, газета "Известия" з посиланням на головного редактора видання Влада Іваненко. За словами головного редактора, поки переговори припинені, проте редакція розраховує відновити їх, якщо найближчим часом суд ухвалить рішення про звільнення дівчини з-під варти.

"Наші читачі активно користуються соціальними мережами, в яких дівчата з Pussy Riot є головними героїнями останніх місяців, - сказав Іваненко. - Ми розглядаємо Надію Толоконникову як арт-діяча і вважаємо, що її поява на обкладинці" Playboy України "буде позитивно сприйнята аудиторією" .

Головний редактор української версії Playboy додав, що, на його думку, на обкладинці очолюваного ним журналу повинні з'являтися фото не просто красивих дівчат, а активних учасниць громадського життя. За словами Іваненко, журнал також збирається влаштувати фотосесію з активістками руху FEMEN. Однак, поскаржився він, з ними складно вести переговори - "вони або колесять по світу, або їх затримує поліція".

Надія Толоконниковаз Катериною Самуцевіч і Марією Альохіною, є обвинуваченою у кримінальній справі про хуліганство, порушеній за фактом "панк-молебню" в Храмі Христа Спасителя, в ході якого учасниці Pussy Riot виконали композицію "Богородиця, Путіна прожени".

Процес над заарештованими учасницями Pussy Riot проходить в Хамовницькому суді Москви з 30 липня. Звинувачення просить суд засудити дівчат до трьох років в'язниці, а захист наполягає на їх виправданні. Винесення вироку у справі Pussy Riot призначено на 17 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Учасниці Pussy Riot запропонували знятися для українського Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути