субота, 11 серпня 2012 02:47

Бйорк підтримала Pussy Riot і запросила виступити разом на сцені

Бйорк підтримала Pussy Riot і запросила виступити разом на сцені
Бйорк. Фото: undertheradar.co.nz

Плеяду світових зірок, що вступили за російську панк-групу Pussy Riot, поповнила легендарна ісландська співачка Бйорк. На офіційних інтернет-каналах співачки, зокрема, в Facebook і на офіційному сайті в п'ятницю ввечері з'явилося велике фото Надії Толоконникової, Марії Альохіної і Катерини Самуцевіч, а під ними - лаконічний текст.

Бйорк підтримує дівчат, які чекають на вироку Хамовнічеського суду , "як музикант і як мати". Вона категорично не згодна з тим, що за перформанс протесту учасниць Pussy Riot чекає по сім років позбавлення волі.

Поки ж Бйорк сподівається, що російська влада відпустить дівчат до їх сімей і дітей. Вона також запрошує їх для спільного виступу з будь-якою піснею, яка б закликала до більш справедливого правосуддя. Бйорк пропонує своїй аудиторії вгадати, яка це могла б бути пісня.

Ось лише невеликий список світових знаменитостей, які також підтримали російських дівчат. Це Йоко Оно, Стівен Фрай, Пітер Гебріел і, звичайно, Мадонна, яка навіть співала в Москві в "фірмової" шапці-Балаклаві Pussy Riot.

Російські ж зірки шоу-бізнесу або дистанціюються від історії з "панк-молебнем" в храмі Христа Спасителя, або ж, як у випадку з Оленою Ваєнга, Валерією та Газмановим, роблять заяви, що засуджують і дають привід для подальших скандалів і перепалок через ЗМІ

Зараз ви читаєте новину «Бйорк підтримала Pussy Riot і запросила виступити разом на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути