середа, 26 жовтня 2022 14:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"У ЗСУ чудові екзорцисти" – Данілов обіцяє допомогти Радбезу РФ з "десатанізацією"

"У ЗСУ чудові екзорцисти" – Данілов обіцяє допомогти Радбезу РФ з "десатанізацією"
Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на заклики російської влади "десатанізувати" Україну. Фото: facebook.com/rnbou

Так званої "десатанізації" потребують саме члени Ради безпеки Росії, яким примарилися "сотні сект в Україні".

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов. Про це голова РНБО написав у Twitter 26 жовтня.

"Путінський Радбез – це 13 членів, та сама "чортова дюжина". І кому тут потрібна "десатанізація"? Але у нас є чудові екзорцисти з великою практикою й досвідом. ЗСУ поспішають на допомогу", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО зробили гучну заяву щодо РФ, Ірану і допомоги Україні у війні

Напередодні помічник секретаря Радбезу РФ Олексій Павлок заявив, що в Україні нібито діють "сотні сект". Він висловився за проведення так званої "десатанізації" України.

Нещодавні розколи між російськими військовими-мусульманами та немусульманами призвели до спалахів насильства в армії РФ. Тому нині російські посадовці намагаються пов'язати війну Росії в Україні з релігійними концепціями, пояснили американські військові аналітики заяву Павлока.

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін є сучасним Адольфом Гітлером, заявив Олексій Данилов. За його словами, Україна не піде на угоди з Росією, які передбачають втрату територій. На саму Росію чекає доля Німеччини після Другої світової війни.

Зараз ви читаєте новину «"У ЗСУ чудові екзорцисти" – Данілов обіцяє допомогти Радбезу РФ з "десатанізацією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути