Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 17:02

У Зеленського прокоментували корупційний скандал зі "слугою"

У Зеленського прокоментували корупційний скандал зі "слугою"
В Офісі президента повідомили про вихід Юрченка з фракції "Слуга народу". Фото: Facebook/Олександр Юрченко

В Офісі президента Володимира Зеленського підтримали рішення нардепа Олександра Юрченка покинути фракцію "Слуга народу" після корупційного скандалу.

"Як частина команди президента Володимира Зеленського, вважаємо таке рішення доречним і сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро та Офісу Генерального прокурора, щоб встановити всі об'єктивні обставини", - повідомили в пресслужбі глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слузі народу" несли хабар за законопроєкт - ЗМІ

Курс Зеленського на подолання корупції був виражений у реальних кроках уже з перших днів його каденції й досі триває, підкреслили в ОП.

"Ким би не був підозрюваний у корупційних діяннях, антикорупційні органи можуть і повинні провести повне розслідування всіх обставин кожної справи. Інструменти для цього створені, діяльність антикорупційної інфраструктури забезпечена на сто відсотків. Жодних винятків з цього правила для жодної особи у державі не було й не буде".

15 вересня НАБУ опублікувало відеоматеріали щодо передачі частини хабара спільникам нардепа від "Слуги народу" Олександра Юрченка.

У НАБУ стверджують, що підготували проєкт підозри Юрченку, але не можуть його вручити нардепу без підпису генпрокурорки Ірини Венедіктової. Вона заявила, що недостатньо обставин.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського прокоментували корупційний скандал зі "слугою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути