понеділок, 13 жовтня 2008 15:53

У Ющенка вважають, що ЦВК не відстає сильно від графіка

Центральна виборча комісія не відстає сильно від графіка проведення дострокових виборів, щоб говорити про їх зрив. Про це заявила заступник глави Секретаріату Президента України Марина Ставнійчук сьогодні на брифінгу для преси.

Вона зазначила, що на сьогоднішній день події навколо проведення позачергових виборів не дають підстав говорити про їх зрив.

Зокрема, за словами Ставнійчук, сьогодні в газетах "Голос України" і "Урядовий кур"єр" були надруковані відомості про територіальні виборчі комісії.

Також вона зазначила, що політичні сили, незважаючи на різні думки щодо доцільності проведення дострокових виборів після виходу відповідного указу Президента, заявили про готовність йти на вибори.

Ставнійчук також висловила переконання, що сьогодні Київський апеляційний адміністративний суд прийме рішення щодо відміни постанови Київського окружного адміністративного суду, яким був припинений виборчий процес. "У мене немає сумнівів, що позов (БЮТ) не має ніякої правової основи", - сказала вона.

Ставнійчук зазначила, що надії тих, хто хоче зірвати виборчий процес, не виконаються. "Виборчий процес не знаходиться в критичному стані, як на це сподіваються організатори його блокування", - сказала вона, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка вважають, що ЦВК не відстає сильно від графіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути