четвер, 13 березня 2008 16:18

У Тимошенко придумали, як продати чотири київські заводи разом із землею

Кабінет міністрів України затвердив умови продажу державних пакетів акцій ВАТ "Науково-виробничий комплекс "Київський завод ім. Петровського" (93,7%), ВАТ "Київський мотоциклетний завод" (100%, окрім пільгової передплати), ВАТ "Завод "Маяк" (100%, з них 7% - за пільговою передплатою), ВАТ "Київський завод реле і автоматики" (58,94%) разом із земельними ділянками.

Відповідні розпорядження Кабміну (всі від 5 березня 2008 року) оприлюднені на сайті Верховної Ради.

Відповідно до розпоряджень, уряд доручив Фонду державного майна спільно з Державним комітетом із земельних ресурсів у визначені законодавством терміни внести земельні ділянки до статутних фондів цих ВАТ і забезпечити визначення початкової вартості пакетів акцій, що підлягають продажу.

Затверджені умови продажу є однотипними для всіх чотирьох підприємств і, зокрема, передбачають нарахування і сплату до держбюджету дивідендів, нарахованих на держчастку в 2007 році, а також за ту пору 2008 року, поки вона знаходилася в держвласності, у розмірі 35% від чистого прибутку.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко придумали, як продати чотири київські заводи разом із землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути