пʼятниця, 05 лютого 2016 10:39

У Тимошенко пояснили, чому вона обіймала Герман

У Тимошенко пояснили, чому вона обіймала Герман
Тимошенко і Герман обнялися у Вашингтоні. Фото: Facebook

У Вашингтоні лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко пробачила всі образи колишній "регіоналці" Ганні Герман. Тому вони обнялися.

Про це у Facebook написала прес-секретар Тимошенко Марина Сорока. Вона прокоментувала заяву депутата від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Березенка, що Герман і Тимошенко "обнялися, як сестри".

"Березенко розповів, що Юлія Тимошенко обійнялася у Вашингтоні з Ганною Герман – людиною, яка кілька років поливала Тимошенко брудом. Дякую, що розповів, адже Юлія Тимошенко не на словах, а дією показала, що вміє прощати навіть тих, хто приніс їй багато горя. Не впевнена, що я змогла б зробити так само", - написала Сорока.

Як повідомляли на Gazeta.ua, Тимошенко з Герман пересіклися у Вашингтоні на міжнародному ланчі. Там же був і Березенко, який першим повідомив про обійми.

"Зі слів модератора, завдяки вмінню прощати вони зараз називають одна одну не інакше як сестрами. Їм надали слово, і їх промови зводились до того, що прощенням і взаємоповагою Україна подолає свою внутрішню кризу, і всі ми заживемо по-новому в нашій великій дружній родині. По завершенню жінки обійнялися і довго тримали одна одну в обіймах під аплодисменти депутатів від опозиції", - написав він.

Нагадаємо, що 4 лютого у Вашингтоні президент США Барак Обама збирав гостей на традиційний молитовний сніданок. З України туди полетіли 25 політиків та громадських діячів.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко пояснили, чому вона обіймала Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути