Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2016 17:03

У Вашингтоні Тимошенко і Герман обіймались "як сестри"
5

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та колишня "регіоналка" Ганна Герман зійшлися у Вашингтоні на міжнародному ланчі.

Про це у Facebook написав нардеп від "Блоку Порошенка" Сергій Березенко.

"Модератори будували розмову навколо моралі та основних християнських цінностей, які здатні об'єднати світ... На моє щире здивування, слово надали двом українкам, жінкам, зі слів модератора, важкої долі. Далі цитую: "Політичним опонентам, які стояли по різні сторони барикад, відстоювали різні цінності, але завдяки вмінню прощати зараз називають одна одну не інакше як СЕСТРАМИ"", - повідомив парламентарій.

 

За словами нардепа, кожна з них виступила з промовою, "оповідаючи історію свого життя і про ті труднощі, які їм довелося подолати".

 

"Промови зводились до того, що прощенням і взаємоповагою Україна подолає свою внутрішню кризу, і всі ми заживемо по-новому в нашій великій дружній родині. По завершенню жінки обійнялися і довго тримали одна одну в обіймах під аплодисменти депутатів від опозиції, які сиділи за сусідніми столами. Жодного слова про зовнішню агресію сказано не було", - розповів нардеп.

Нагадаємо, близько 25 представників політичних кіл України взяли участь у молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою. Захід відбувся сьогодні зранку в готелі Washington Hilton.

Зараз ви читаєте новину «У Вашингтоні Тимошенко і Герман обіймались "як сестри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути