Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2009 16:21

У Тимошенко кажуть, що не отримували "гарбуза" від Росії

У Тимошенко кажуть, що не отримували "гарбуза" від Росії
Україна не одержувала офіційного повідомлення Росії про відмову у виділенні кредиту.

Про це сьогодні журналістам повідомив перший віце-прем`єр-міністр України Олександр Турчинов.

"Україна не одержувала офіційної відповіді. Як ви знаєте, у нас зараз триває доволі ефективна робота з Міжнародним валютним фондом, ми сподіваємося одержати третій транш (кредиту МВФ)", - сказав Турчинов.

Перший віце-прем`єр також відзначив, що, за його інформацією, можливість виділення Росією кредиту Україні детально не розглядалася.

"В умовах кризи не може бути зайвих ресурсів, хоч би хто виділяв - Сполучені Штати, Арабські Емірати, Китай, Японія чи Росія. Я вважаю, що зараз ситуація в Україні не є критичною, і можемо спокійно собі дозволити працювати і на внутрішніх, і на зовнішніх ринках. Але у випадку, якщо уряд чи США, чи Російській Федерації, чи Японії прийме рішення про надання Україні додаткового кредиту – ми будемо, безперечно, вдячні", - пояснив Турчинов.

Як повідомлялося, 20 травня заступник міністра фінансів РФ Дмитро Панкін заявив, що рішення про надання Україні кредиту у розмірі 5 млрд. доларів не було ухвалено.

"Вони звернулися, і рішення про надання кредиту не було прийнято. Ми проаналізували ситуацію, і ми сказали ні", - сказав Панкін, нагадує УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко кажуть, що не отримували "гарбуза" від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути