четвер, 16 вересня 2010 14:15

У Тігіпка побачили роздвоєння особистості

У Тігіпка побачили роздвоєння особистості

Народний депутат із фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна вважає, що в Україні опозиція слабка.

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Через те, що вона в процесі народження. Опозиція старого формату, перебувши у владі, втратила свої навики, довіру і здатність працювати. Зараз це вилазить боком. Говорячи про нову опозицію, я не маю на увазі кардинально новий набір політичних сил. Це просто нові способи роботи і впливу на ситуацію, які пристосовані до сьогодення. Просто взяти старі методи і повторити їх зараз неможливо. Сьогодні влада не приховує свої тоталітарні замашки. В такому разі потрібно шукати певні методи роботи в опозиції, починаючи з дисидентства", - зауважила депутат.

За словами Ляпіної, влада не може підшуковувати лідерів опозиції.

"Лідерство з"являється природнім шляхом. Люди самі собі обирають лідера опозиції. Доки цього не сталося,ніяка влада такого зробити не може. Влада навіть не задумується над тим, чи принижує вона людей заявами про свої пошуки лідера опозиції. Вона, не задумуючись, принижує всіх громадян України: і тих, хто підтримує її політику, і тих, хто цього не робить. Наприклад, щодо Податкового кодексу. Багато дрібних підприємців на виборах підтримали Партію регіонів. І що вони тепер з того мають?! Знищення малого підприємництва", - наголосила вона.

Депутат також переконаний, що влада не здатна стимулювати появу сильної опозиції.

"Сильної опозиції не буде ніколи, якщо її в будь-який спосіб стимулює влада. Бо це буде не опозиція, а її імітація. Це в нас сьогодні спостерігається всередині уряду. Чого тільки вартий Тігіпко, який ніби частина Кабміну, а ніби й ні. Виступає з роздвоєнням особистості. Як член уряду він за цю політику, а як політична сила весь час намагається показати, що він самостійний. Чим менше влада буде намагатись створити умови для опозиції, тим потужнішою вона буде", - додала "нунсівка".

Раніше заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що нова влада робить все необхідне, щоб в Україні народилася сильна опозиція. "Ми зараз, зі свого боку, допомагаємо створити сильну опозицію! Проте лідера не можемо знайти! Ну, хтось буде, обов`язково!", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У Тігіпка побачили роздвоєння особистості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути