Ексклюзиви
понеділок, 13 вересня 2010 09:04

У НУ-НС поділилися рецептом реанімації опозиції

У НУ-НС поділилися рецептом реанімації опозиції

Місцеві вибори 2010 можуть призвести до маргіналізації опозиції.

Про це в ефірі програми "Чорне і біле" заявив лідер партії "За Україну" В"ячеслав Кириленко.

"Треба діяти спільним кулаком, бо інакше опозицію маргіналізують. Нинішній російській владі це вдалося перш за все тому, що опозиція не об"єднувалася, а там були лідери, які відомі усій Європі", - зазначив парламентар, додавши, що зараз тамтешніх опозиціонерів можуть хіба що затримати на 15 діб.

В той же час, на запитання ведучого, чи має опозиція лідера, який здатний її об"єднати, Кириленко відповів негативно, додавши, що з часом такий лідер знайдеться.

"Треба координувати роботу, а з часом лідер знайдеться. Всі диктатори приходили на кілька десятків років, а потім йшли набагато раніше", - нагадав депутат.

"Нунсівець" також не виключив, що до наступної парламентської кампанії буде внесено зміни до Конституції, в результаті яких число депутатів буде скорочено, а самі вибори будуть формальністю.

"Комісії сформують так, що вибори будуть умовністю. Цілком можливо, що з меншою кількістю депутатів", - зауважив Кириленко.

"Влада перший раунд антидемократизму виграла. 5 років здавалося, що свобода слова стала невід"ємною цінністю нашого життя, однак як виявилося вона не стала цінністю. Однак поки не ввели статтю, згідно до якої "регіонали" є правлячою партією, опозиція має боротися", - переконаний Кириленко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС поділилися рецептом реанімації опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути