пʼятниця, 09 грудня 2011 13:56

У "Свободі" хочуть зрозуміти, що опозиція робитиме у ВР після перемоги

У "Свободі" хочуть зрозуміти, що опозиція робитиме у ВР після перемоги

До поділу мажоритарних округів між опозиційними кандидатами можна підходити лише після узгодження спільних спостерігачів на парламентських виборах та перших кроків об'єднаної опозиції у новій Верховній Раді.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

"Нам слід узгодити спільний контроль за виборами. Крім того, треба обумовити, що ми будемо робити після приходу до парламенту", - відзначив свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" просить КОД взяти приклад з її непродажних депутатів

Він нагадав про "сумний досвід" 2002 року, коли "Наша Україна" виграла вибори за партійними списками, і "Віктор Ющенко поїхав у відпустку замість того, щоб сформувати навколо "Нашої України" більшість".

"У той час, коли він відпочивав, блок "За ЄДУ" переговорив з усіма мажоритарниками і сформував свою більшість, і Янукович став прем'єром. Тому перед тим, коли ми прийдемо до влади, слід узгодити, що ми там зробимо, які будуть наші перші кроки", - зауважив Мохник.

За його словами, опозиції буде дуже важко на виборах, але нелегке протистояння буде продовжуватись і після того, як вона "трьома колонами, зайшовши у Раду, здобуде парламентську більшість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" розкрили брехливу "матрицю" соціологічних опитувань

"Протистояння буде наростати, тому що режим не здасться так просто... Але якщо ми узгодимо перші два моменти, то третій (поділ округів - ред.) нам також вдасться", - резюмував націоналіст.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" хочуть зрозуміти, що опозиція робитиме у ВР після перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути