четвер, 08 грудня 2011 16:47

"Свобода" просить КОД взяти приклад з її непродажних депутатів

"Свобода" просить КОД взяти приклад з її непродажних депутатів

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" сподівається, що її партнери із Комітету опору диктатурі (КОД), формуючи спільний список кандидатів у мажоритарних округах, візьмуть приклад зі свободівців, в яких немає жодної тушки.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

Зокрема, говорячи про поділ між опозиціонерами мажоритарних округів, Мохник зауважив, що їхні території будуть відомі, згідно закону, за 175 днів до виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон про вибори

"Зараз ми можемо лише приблизно судити. Але усі розуміють, як влада буде нарізати собі ці округи, аби виграти у них", - додав націоналіст.

За його словами, перш ніж опозиція почне ділити округи, вона має визначити спільну виборчу платформу, де необхідно затвердити принципи, з якими опозиціонери підуть на наступні вибори народних депутатів.

"Йдеться насамперед про ненапад один на одного - про принципи непоборювання. Їх маємо поставити в основу", - наголосив Мохник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

Крім того, на його думку, важливими є опозиційні принципи, які би унеможливили існування у подальшому тушок.

"Сенс походу у владу проти режиму Януковича втрачається, якщо будуть тушки. Для нас це принципове питання, враховуючи, що у нас вже рік більше 2,5 тисяч депутатів у місцевих радах, і жодної тушки. Ми розуміємо, як цього досягти. Сподіваємось, що наші партнери з КОДу до цього прислухаються", - відзначив свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" підрахувала, де переможуть "заКОДовані" мажоритарники

Він підкреслив, що наразі у Комітеті існують три найбільші опозиційні "колони": колона "Батьківщини" та її найближчих політичних партнерів, колона "Фронту змін" зі своїм колом друзів і ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" просить КОД взяти приклад з її непродажних депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути