четвер, 24 листопада 2011 12:05

Спецтема: Луценко за ґратами

У справі Луценка допитали брата екс-міністра та бухгалтера

У справі Луценка допитали брата екс-міністра та бухгалтера

На черговому судовому засіданні у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка було допитано брата підсудного Сергія, передає кореспондент Gazeta.ua.

Він повідомив, що у 2002 році на партійній нараді Соцпартії Леоніда Приступлюка рекомендували на посаду помічника народного депутата від СПУ Юрія Луценка.

"Щодо Приступлюка слід зазначити, що він професіонал, людина, яка може виконувати будь-яку роботу, яку їй доручили. Жодних ДТП під час його служби не було", - зауважив Сергій Луценко.

Також він відзначив, що відносини підсудного із водієм носили лише службовий характер.

На запитання адвоката Олексія Баганця, чи може він підтвердити чи спростувати обвинувачення, висунуті його брату, Сергій Луценко сказав: "У мене немає даних про злочини брата, і я в це не вірю. "Ліві" гроші під час його служби в МВС до нього не надходили. Особистих відносин з Леонідом Приступлюком в Юрія Луценка не було - я б про це знав".

Після брата Луценка допитали свідка Світлану Бідношию - головного спеціаліста відділу соціальних виплат Департаменту фінансового забезпечення та бухобліку МВС.

Вона перевіряла розрахунок вислуги років Леоніда Приступлюка. Бідношия повідомила, що ніяких незаконних вказівок від Юрія Луценка чи когось іншого, хто б його представляв, не отримувала, та що про злочини екс-міністра їй нічого не відомо.

Сумнівів щодо законності розрахунку вислуги років у неї не виникало. За словами Бідношиї, процедура була повністю дотримана.

Слід зауважити, що розгляд справи перенесено на понеділок, 28 листопада, 9:10 ранку.

Зараз ви читаєте новину «У справі Луценка допитали брата екс-міністра та бухгалтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути