понеділок, 15 квітня 2019 18:20

У штабі Порошенка назвали тему Гладковського "пережованим питанням"

У штабі Порошенка назвали тему Гладковського "пережованим питанням"
Президент не може взяти Гладковського "за шкірку", кажуть у його штабі.

Тема розкрадань в оборонці стала "пережованою". Про це заявив речник штабу кандидата у президента Петра Порошенка Олег Медведєв.

"Що стосується Свинарчука-Гладковського. Немає ніякого творчого польоту. Це вже таке жоване і пережоване питання. Можливо, така позиція Зеленського пов'язана з тим, що він не зовсім собі уявляє обсяг конституційних повноважень президента.

Президент не може взяти Гладковського за шкірки і привезти його до в'язниці. Те, що він міг зробити, він зробив. Він особисто звернувся до НАБУ. Кудись би звернувся в інше місце - сказали би, що хочуть "замилити", відволікти увагу. Чи є питання до пана Гладковського, про це треба питати у бюро", - сказав він.

"Навіть більше, президент ініціював аудит Укроборонпрому, перевірку всіх його контрактів. І можливо не дуже пристойно про це говорити, сотні мільйонів гривень президент за 5 років витратив благодійних на підтримку армії.

І найближчим часом ті гроші, які виграв через позов до BBC за поширення недостовірної інформації, теж будуть направлені на підтримку армії", - додав Медведєв.

"Більше у цій історії президент не може зробити нічого", - заявив речник штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з оборонкою переслідуватиме Порошенка до дня виборів

4 березня президент звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони. Той ніби-то отримував відкат від постачання комлектуючих для літаків за завищеними цінами. Про це повідомляють журналісти "Наші гроші з Денисом Бігусом" у розслідуванні про розкрадання в обороні.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Порошенка назвали тему Гладковського "пережованим питанням"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути