середа, 27 лютого 2019 11:47

Скандал з оборонкою переслідуватиме Порошенка до дня виборів

Скандал з оборонкою переслідуватиме Порошенка до дня виборів
Люди Петра Порошенка вже бувають на Туровській і ведуть перемовини з Юлією Володимирівною, каже політичний оглядач Леонід Швець. Фото: УНІАН

Скандал із розкраданням в оборонній галузі стане ударом по рейтингу президента Петра Порошенка. Про це Gazeta.ua сказав політичний оглядач Леонід Швець.

"Це скандал десятиліття. Бо до нього причетні близькі до президента люди і його підприємства. Рейтингу Петра Олексійовича це вже нашкодило і шкодитиме далі.

Важко уявити, яким ще скандалом до дня виборів можна це перебити. Але додаткові вкиди будуть. Тому що Порошенко очолює неефективну, корумповану систему. Його люди причетні до корупційних схем і в інших галузях.

Тому що Порошенко очолює неефективну, корумповану систему

Можемо почути щось нове, але цей скандал точно триватиме до 31 березня. Якщо якимось чином президентові пощастить потрапити до другого туру - то і до 21 квітня.

Ймовірно, що інформацію "злили" працівники силових структур. Може хтось хотів підштовхнути розслідування. Далі можемо дізнатися, хто хоронив ці справи.

Люди Порошенка вже бувають на Туровській і ведуть перемовини з Юлією Володимирівною. Дехто вже грає на два кошика.

Риторика влади, яка каже, що напрямок нацбезпеки, укріплення армії є пріоритетним, дуже відрізняється від практики. До оборонки присмокталися багато паразитів. І це у ситуації, коли українці копійчиною допомагали фронту. Водночас багатомільйонні суми йдуть у приватні кишені", - сказав Леонід Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг Порошенка призупиняє свої повноваження в РНБО

Раніше журналісти "Bihus.info" у своєму розслідуванні заявили, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони, друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Зараз ви читаєте новину «Скандал з оборонкою переслідуватиме Порошенка до дня виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути