субота, 24 липня 2010 18:26

У Севастополі Путін покатав себе на "Харлеї" та заговорив українською (ФОТО, ВІДЕО)
5

Прем"єр РФ Володимир Путін приїхав на триколісному мотоциклі поспілкуватися з учасниками XIV Міжнародного байк-шоу під Севастополем.

Путін керував трайком з автоматичною коробкою передач "Харлей Девідсон" модифікації "Леман", що був прикрашений російським і українським прапорами.

"Байк - найдемократичніший вид транспорту", - заявив прем"єр, пояснивши, що цей вид транспорту дає "солодке почуття свободи".

"Є навіть такі наворочені машини, такі наворочені залізяки, як, наприклад, на якій я сьогодні прикотив", - поділився своїми враженнями від поїздки глава російського уряду.

"Ви приїхали сюди, тому що ви - вільні люди, можете приїхати куди захочете, і те, що тут зібралася величезна кількість людей з різних країн Європи, дуже символічно. Це говорить про те, що ми вже в єдиному просторі й можемо жити, як говорив Маяковський, "єдиним людським гуртожитком".

Путін виступав зі сцени, побудованої у вигляді підводного човна. Байк-шоу, створене Всеросійською молодіжною організацією байкерів "Нічні вовки", цього року присвячене Чорноморському флоту й 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Про особливості шоу й просто зустрічі байкерів Путіну розповідав лідер "Нічних вовків" "Хірург" Олександр Залдостанов.

Прем"єр вирішив особисто подивитися на деяких улюбленців на шоу. Просто поспілкуватися з Путіним захотіли байкери. Прем"єр поставив свій підпис на декількох десятках фірмових байкерівських листівках, на сидінні одного з мотоциклів і навіть на чеській купюрі, привезеній байкером із Праги.

Одержати автограф захотіли й подруги байкерів, одна з яких наполегливо просила прем"єра розписатися в неї на руці. Чемно відмовившись, Путін поцілував їй руку.

Завершуючи бесіду, Путін попросив байкерів не гнатися за вітром: "Скажемо ні безбашенній їзді". "Хай живе байк", - побажав байкерам прем"єр українською.

Путін залишив шоу на чолі байкерської колони, яка відправилася на показовий мотопробіг по автомобільному кільцю Севастополя.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі Путін покатав себе на "Харлеї" та заговорив українською (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути