субота, 24 липня 2010 13:52

У Севастополі загинув учасник міжнародного байк-шоу

У Севастополі загинув учасник міжнародного байк-шоу

Учора, 23 липня, на трасі Севастополь-Ялта сталося ДТП, в результаті якого загинув один з байкерів, який приїхав на міжнародне байк-шоу.

Як повідомляє Інтерфакс із посиланням на джерела в севастопольському ДАІ, трагедія сталася о 16:50. За попередніми даними, під час ДТП постраждала ще одна людина.

Причини пригоди наразі не відомі.

Як повідомляє УНІАН, у Севастополі в районі гори Гасфорта (17-й км траси Севастополь-Ялта) учора о 20.00 музичною програмою відкрилося XIV Міжнародне байк-шоу за участю близько 2 тис. мотоциклістів із різних країн і міст.

Опівночі відбулось піротехнічне і світлове шоу (у програмі якого – набір трюків, технічних, музичних, відео і лазерних ефектів), виступи артистів, каскадерів, спеціально поставлених кіноефектів і декорацій, спільно з виступом оркестру Чорноморського флоту Росії, з презентацією нових пісень, написаних спільно з рок-музикантами. Режисер і автор програми шоу - московський байкер Олександр Залдостанов, "Хірург".

На 24 липня заплановано урочистий мото-парад від гори Гасфорта до Севастополя, присвячений 65-річчю Перемоги у ІІ Світовій війні.

Як очікується, мотоколона у складі близько 2 тис. мотоциклів на Ялтинському кільці розділиться: 300 мотоциклів поїдуть у центр міста, решта - на Меморіальний комплекс "35 Берегова батарея". Байкери покладуть квіти і вінки до Меморіалу захисникам Севастополя 1941-1942 рр. на площі Нахімова, а також на Меморіальному комплексі "35 Берегова батарея".

Увечері 24 липня біля гори Гасфорта відбудеться рок-концерт за участю російських і українських гуртів.

У першій половині неділі, 25 липня, учасники байк-шоу відвідають військово-морський парад на честь Дня ВМФ РФ, який відбудеться у Севастопольській бухті.

Під час одноденного візиту в Україну 24 липня байк-шоу планує відвідати прем"єр-міністр Росії Володимир Путін.

Нагадаємо. На Волині на мотоциклі після байкерського зльоту розбився екс-регіонал. Чоловік повертався із ювілейного байкерського зльоту, що проходив на Закарпатті.

На день міста у Києві розбився учасник байк-шоу.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі загинув учасник міжнародного байк-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути