середа, 12 серпня 2009 12:33

У Росії заявили, що у Ющенка неправильно зрозуміли Медведєва

У Росії заявили, що у Ющенка неправильно зрозуміли Медведєва

Секретаріат президента України Віктора Ющенка довільно інтерпретував послання російського президента Дмитра Медведєва, угледівши в ньому елемент агресії, заявив статс-секретар - замглави МЗС РФ Григорій Карасін.

"Це довільна інтерпретація того, що викладене в посланні нашого президента. У цьому посланні ніякої "агресії" зовсім немає, там виражена заклопотаність", - сказав він в середу.

Так високопоставлений дипломат прокоментував заяву глави ради пропрезидентської партії "Наша Україна", керівника Секретаріату Ющенка Віри Ульянченко, в якому йшлося про "агресивну тональність" звернення російського лідера.

"Обнадіює тільки та частина цієї відповіді, в якій говориться про те, що два народи, дві держави повинні взаємодіяти", - підкреслив Карасін.

Напередодні президент РФ Медведєв у відкритому листі Віктору Ющенку повідомив про рішення відкласти приїзд нового посла Росії до Києва через антиросійський курс нинішнього українського керівництва.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили, що у Ющенка неправильно зрозуміли Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути