вівторок, 11 серпня 2009 21:39

Медведєв розкритикував Україну через звіт Кирила - експерт

Медведєв розкритикував Україну через звіт Кирила - експерт

Директор PR-групи "Політех" Тарас Березовець назвав декілька причин критики президентом Росії Дмитром Медведєвим відносин з Україною. Однією з них експерт вважає візит російського патріарха до України.

Про це він заявив у своєму коментарі в студії "5 каналу".

"У сьогоднішньому виступі Медведєв наголошував на тому, що одним з наслідків рішення, чому він вирішив не присилати посла Зурабова до України, були підсумки зустрічі з Кирилом", - сказав Березовець.

Політолог також зазначив, що Росія активно намагатиметься втручатися в хід президентської передвиборчої кампанії в Україні. За його словами, це було зрозуміло з обіцянки Медведєва розгорнути мережу культурно-наукових центрів в різних регіонах країни.

"Ще одна причина полягає в тому, що в російському керівництві точиться гостра боротьба між Медведєвим і прем"єр-міністром РФ Володимиром Путіним. А як відомо кандидатуру посла Зурабова подавав саме Путін. Зурабов традиційно вважається саме людиною російського прем"єра і відповідно виникає питання конкуренції, оскільки Медведєв зацікавлений у тому, щоб в Україні була людина, якій би він довіряв", - вважає Березовець.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв розкритикував Україну через звіт Кирила - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути