вівторок, 11 серпня 2009 10:46

Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком

Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком

Відтягування з призначенням російського посла в Україні свідчить про те, що президент РФ Дмитро Медведєв дає можливість українському керівництву задуматися про перспективи розвитку як України, так і двосторонніх українсько-російських відносин, вважає народний депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Я думаю, що президент Медведєв дуже делікатно і у властивій йому манері не призначає якийсь час посла Росії в Україні, дає можливість українському лідерові і українським політикам все ж таки задуматися про перспективи і шлях розвитку України. Це зроблено в делікатній і дипломатичній манері, яка б не дозволила нікому, і в першу чергу суспільству, звинуватити Росію в ескалації напруженості у взаєминах між Україною і Росією", - сказав він в понеділок.

Крім того, в цьому вислові президент Росії "не був оригінальний", оскільки, за його словами, вже давно відомо, що президент України "і його кліка" давно ведуть "антиросійську політику".

На думку депутата, в умовах кризи важливо укріплювати двосторонні відносини.

"Усі помірковані політики розуміють, що в України майбутнього і перспектив розвитку, виживання в умовах кризи без Російської Федерації немає в принципі", - підсумував Колесніченко.

Як повідомлялося, президент РФ звинуватив нинішнє українське керівництво в проведенні антиросійського курсу і заявив, що приїзд до України нового посла Росії відкладається. Конкретні терміни приїзду посла будуть визначені пізніше, з урахуванням реального розвитку російсько-українських відносин, наголошується у відкритому листі Медведєва Президентові України Віктору Ющенку.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко заступився за Медведєва перед Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути