вівторок, 11 серпня 2009 16:13

Гризлов сказав українцям прислухатись до критики Медведєва

Гризлов сказав українцям прислухатись до критики Медведєва

Голова Держдуми Росії Борис Гризлов вважає, що адресатом звернення президента РФ Дмитра Медведєва є не тільки офіційний Київ, але і український народ.

"Той факт, що президент Росії вирішив зробити своє звернення публічним документом, свідчить про те, що Росія хоче вести дійсно чесний і відкритий діалог з нашими українськими партнерами. Ми хочемо, щоб наш голос було чути не тільки президентові України, але і всьому українському народу", - сказав Гризлов у вівторок журналістам.

За його словами, у зверненні президента РФ чітко і аргументовано відбиті російські заклопотаності станом відносин з Україною.

"Ці відносини виключно важливі для нас сьогодні, але вони ще важливіші - для майбутнього двох братських народів", - підкреслив спікер.

Він виразив упевненість в тому, що не можна замовчувати або закривати очі на проблеми, які існують реально.

"Тим паче, що завдяки "старанням" нинішнього політичного керівництва України цих проблем не стає менше - навіть навпаки", - додав Гризлов.

У вівторок вранці президент РФ Дмитро Медведєв оголосив про рішення відкласти приїзд нового російського посла до Києва через антиросійський курс нинішнього українського керівництва.

За матеріалом: Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Гризлов сказав українцям прислухатись до критики Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути