неділя, 04 листопада 2012 09:25

"У "регіоналів" таке завдання – не віддати владу за будь-яку ціну"

"У "регіоналів" таке завдання – не віддати владу за будь-яку ціну"
Суспільство продемонструвало готовність підлаштовуватися до всього, підкреслює Мирослав Маринович Фото: journalism.ucu.edu.ua

Влада зараз на підйомі. Їй здається, що всі її політтехнологічні, силові прийоми, маніпуляції є успішними. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив віце-ректор Українського католицького університету у Львові Мирослав Маринович.

"Усі беззаконня, з її точки зору, є нормальними, і саме так треба діяти. Влада далі гнутиме цю лінію. Вибори не спонукатимуть до переосмислення. Мені передали фразу одного з "регіоналів": "Мы не можем отдать власть, потому что нас убьют". У них таке завдання – не віддати владу за будь-яку ціну", - зауважив він.

За словами Мариновича, опозиція прийняла ту парадигму, в якій існує влада: важливо краще виглядати, ніж бути кращими насправді.

"Тому найважливіші для них – технологічні прийоми. Ніхто не дбає про програми, про кадри, про спроможність партії знайти розгадку для майбутнього країни. Повторюються зручні, обтічні, милозвучні гасла, за якими не стоїть реальна програма українського прориву", - підкреслив він.

Маринович наголосив, що суспільство продемонструвало готовність підлаштовуватися до всього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свої 30 відсотків голосів "регіонали" купили"

"Деякі речі просто приголомшують. Скільки потрібно Голодоморів, щоб Україна усвідомила небезпеку комунізму? Загалом влада, опозиція та суспільство готові інерційно котитися в тому самому напрямку", - зазначив він.

Думки інших експертів щодо того, які висновки із цієї виборчої кампанії мають зробити влада, опозиція та суспільство читайте у журналі "Країна" № 42 (145) за 1 листопада 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"У "регіоналів" таке завдання – не віддати владу за будь-яку ціну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути