Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 11:15

Програв "хр***н моржовий", то і влаштовує Варфоломіївські ночі — Москаль про "Беркут" на 132 окрузі

Програв "хр***н моржовий", то і влаштовує Варфоломіївські ночі — Москаль про "Беркут" на 132 окрузі
Фото: file.liga.net

Народний депутат Геннадій Москаль вважає неправомірними дії "беркутівців" на 132 окрузі, які "розгромили дільницю", а поведінка "регіонала" Віталія Травянки, що балотується від цього округу — це намагання хоч якимось чином виправдатись перед керівництвом.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Вчора о першій годині ночі ввірвались 30 "беркутівців" з двома виконавцями із, нібито, рішенням суду про вилучення всієї виборчої документації. Хоча рішення суду, яке прийшло по факсу, окружного адміністративного, було про надання копій протоколів виборчих комісій", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК не прийняли протоколи з 132-го округу

Окрім того, за його словами, голови комісії не було, а "міліція привезла його з дому вночі. По-перше, виконавче провадження вночі о 01:20 не проводиться".

"Друге, мали бути присутні члени виборчої комісії, які мали прийняти рішення допустити їх до того. Чітко визначено, хто має бути присутнім: довірені особи присутніх кандидатів в депутати або ті, хто балотується по виборчому загальнонаціональному списку від політичних партій, мають бути присутні засоби масової інформації. Міліції категрично заборонено бути, тим паче "Беркуту", - зауважив Москаль.

Також він повідомив, що "беркутівці" - "це спецпризначенці, згідно їхнього положення вони не мають права такого робити — розгромити всю виборчу дільницю. Побили людей, багатьох "швидка" відвезла, потруїли газом, побили вікна, двері... В якій державі ми живемо? "Беркут" не мав права вриватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура готує арешт опозиційного кандидата Корнацького?

"Нащо трендолити, що в нас найдемократичніші, найпрозоріші, найчесніші вибори. Переміг Андрій Карнацький, якого не хоче губернатор області. Це означає, що він (глава ОДА - ред.) погано працював із виборцями, а не вина наша", - додав політик.

Зокрема, він повідомив, що члени комісії, "які мають доступ, вчора перевірили всі протоколи. Всі протоколи сходились — він переможець. Ясно, що Травянко — заступник губернатора Круглова не може виправдатися перед президентом, хрєн моржовий, не можу інакше його назвати, що він програв, то й він нам і влаштовує такі Варфоломіївські ночі".

Окрім того, Москаль сказав, що на його думку, опоненти "не знають що вже робити", а він знайшов рішення.

"Я зареєстрував у Верховній Раді проект про створення тимчасової слідчої комісії щодо подій, які відбулися цієї ночі і щодо фальсифікацій та тиску. Виборча комісія не провела засідання, оскільки члени Партії регіонів не голосують", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркут" знищує бюлетені на 132 окрузі, одна людина в реанімації

За його словами, наразі на місці люди "наелектризовані". "Люди прибувають із сіл автобусами. Не знаю чим все кінчиться, бо не дають команди цим виконавцям. Вони принесли бюлетені назад, але нічого не роблять. А "Беркут" тут сидить заблокований, поки не відпускаємо. Поки реакції з вищого керівництва держави немає", - резюмував Москаль.

Нагадаємо, сьогодні у 132 окрузі у Первомайську на Миколаївщині вночі беркут захопив ОВК, яка знаходиться у будівлі мерії.

Як відомо, на цьому окрузі за попередніми даними переміг представник від ВО "Батьківщина" Аркадій Корнацький. Однак, пізніше на сайті ЦВК цифри стали змінюватися і на перше місце вийшов "регіонал" Віталій Травянко.

Зараз ви читаєте новину «Програв "хр***н моржовий", то і влаштовує Варфоломіївські ночі — Москаль про "Беркут" на 132 окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

117

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути