понеділок, 01 жовтня 2012 18:59

Прокуратура готує арешт опозиційного кандидата Корнацького?

Прокуратура готує арешт опозиційного кандидата Корнацького?
За інформацією активістів, у їхньому розпорядженні є копію повістки про виклик Корнацького на допит у прокуратуру. Фото: ord-ua.com

2 жовтня, о 15.00 прокуратурою Київської області (бул. Лесі Українки, 27/2) може бути здійснений арешт кандидата в народні депутати України від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" по виборчому округу №132 Аркадія Корнацького.

Про це Миколаївському обласному відділенню громадянського руху "Спільна Справа" повідомив довірена особа Корнацького адвокат Євген Ніколенко з посиланням на власне джерело в прокуратурі.

Також він передав у розпорядження активістів копію повістки про виклик Корнацького на допит, у вищезазначений день і час по кримінальній справі, порушеній за фактом невиконання посадовими особами ТОВ "Агрофірма Корнацьких" рішення суду щодо передачі всієї документації підприємства податковим органам Миколаївської області.

За словами Ніколенка, Корнацький не є і ніколи не був посадовою особою ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

На думку адвоката, ця кримінальна справа була порушена з метою вчинення морально-психологічного тиску на Корнацького як на кандидата в народні депутати та перешкоджання його участі у виборчій кампанії, в т. ч., унеможливленні проведення особистих зустрічей із виборцями шляхом протиправного взяття Корнацького під варту.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура готує арешт опозиційного кандидата Корнацького?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути