субота, 16 листопада 2013 11:20

У разі реформ Україна отримає гроші від ЄС - Томбінський

У разі реформ Україна отримає гроші від ЄС - Томбінський
Ян Томбінський Фото: lenta-ua.net

Якщо Україна ініціюватиме реформи, то з боку ЄС може надійти фінансова допомога. Про це заявив голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський в інтерв'ю "ВВС Україна".

"Фінансова допомога може надійти тоді, коли в українській економіці будуть відбуватися процеси, які у перспективі зроблять її більш витривалою до криз і більш міцною", - заявив він.

Голова представництва ЄС в Україні зазначив, що ЄС вже багато років виділяє у своєму бюджеті кошти, аби допомогти Україні зі втіленням реформ у різних секторах.

"Вона (фінансова допомога - ред.) не полягає у тому, щоб хтось заплатив борги України. Якщо залучаються гроші, то вони мають залучатися із розумінням, що у перспективі вони допоможуть покращити і зміцнити українську економіку", - додав пан Томбінський.

Останнім часом представники української влади дедалі частіше порушують питання фінансової допомоги Україні у контексті її планів ближчої інтеграції з ЄС та торговельних проблем із Росією.

Зараз ви читаєте новину «У разі реформ Україна отримає гроші від ЄС - Томбінський ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути