пʼятниця, 23 червня 2017 10:36

У Раді заговорили про агентуру ФСБ

У Раді заговорили про агентуру ФСБ
Лідер фракції Радикальної партії Оляг Ляшко назвав головного редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужву агентом ФСБ. Фото: УНІАН

Головний редактор сайту "Страна.ua" Ігор Гужва - агент ФСБ. Про це журналістам у кулуарах заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Я вітаю зусилля правоохоронних органів, спрямованих на боротьбу з хабарництвом. Оцей персонаж, ефесбешний агент Гужва, редактор "Страна.ua", до цього він був редактором сайту "Кремль.ru". За моєю інформацією, вони отримали фінансування з Росії. "Інтер", "Страна.ua", там одні власники - Льовочкін і компанія.

Всіх, хто отримують хабарі, - затримувати і у тюрму саджати", - заявив Ляшко.

За словами лідера "радикалів", на його колегу, нардепа Дмитра Лінька вийшли "із шантжем, вимогою дати 20 тисяч доларів, щоб не друкувати компрометувальний матеріал".

"Це була вимога від Гужви", - додав голова фракції.

Ляшко заявив, що "вони його шантажували і Дмитро звернувся до правоохоронних органів".

"10 тисяч доларів помічені з назвою "хабар", вилучені із його особистого чемодана, на його руках відбитки люмінесцентної фарби. Сьогодні говорив із головою СБУ, міністром внутрішніх справ, там все зафіксовано - аудіо, відео", - розповів Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні "регіонали" заходилися взяти Гужву на поруки

У будівлі, де розташована редакція "Страна.ua", відбувався обшук. Про це повідомила заступниця головного редактора Світлана Крюкова. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав $10 тис. за нерозміщення компрометувальних матеріалів на чинного політика.

Зараз ви читаєте новину «У Раді заговорили про агентуру ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути