пʼятниця, 23 червня 2017 10:10

Колишні "регіонали" заходилися взяти Гужву на поруки

Колишні "регіонали" заходилися взяти Гужву на поруки
Співголова парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул готовий взяти на поруки затриманого за підозрою у вимаганні головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужву. Фото: УНІАН

Співголова парламентської фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул готовий взяти на поруки затриманого за підозрою у вимаганні грошей головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужву.

Про це нардеп написав у Facebook.

"Знаю, що там як адвокат працює Олена Лукаш (міністр юстиції режиму Януковича. - Gazeta.ua) - це добре, вона суперпрофесіонал. Готов, якщо буде необхідно, взяти Ігоря на поруки", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілкул організував тітушок - Луценко про події 9 травня

У будівлі, де розташована редакція "Страна.ua", відбувався обшук. Про це повідомила заступниця головного редактора Світлана Крюкова. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав $10 тис. за нерозміщення компрометувальних матеріалів на чинного політика.

Зараз ви читаєте новину «Колишні "регіонали" заходилися взяти Гужву на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути