середа, 25 квітня 2012 17:56

У Пшонки перевірять, чи не збрехала Тимошенко про побиття

У Пшонки перевірять, чи не збрехала Тимошенко про побиття
Фото: rbc.ua

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка доручив перевірити заяву екс-прем'єра Юлії Тимошенко про заподіяння їй тілесних ушкоджень співробітниками Качанівській виправній колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент не запрацює, поки в ГПУ не пояснять побиття Тимошенко - Томенко

"23 квітня 2012 генеральний прокурор України Віктор Пшонка направив прокурору Харківської області Геннадію Тюріну доручення про проведення дослідчої перевірки у порядку, передбаченому статтею 97 Кримінально-процесуального кодексу України за заявою засудженої Юлії Тимошенко щодо незаконних, на її думку, дій посадових осіб Качанівської колонії № 54 , пов'язаних з її перевезенням 20 квітня 2012 для проходження обстеження і реабілітаційних процедур в клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці", - повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко жахнувся від "брехні" тюремників

У дорученні також йдеться про необхідність перевірки доводів засудженої про те, що службові особи колонії нанесли їй тілесні ушкодження.

За результатами перевірки прокуратура Харківської області у встановлений законом термін повинна прийняти відповідне процесуальне рішення. Хід перевірки перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.

Зараз ви читаєте новину «У Пшонки перевірять, чи не збрехала Тимошенко про побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути