середа, 25 квітня 2012 11:38

Парламент не запрацює, поки в ГПУ не пояснять побиття Тимошенко - Томенко

Парламент не запрацює, поки в ГПУ не пояснять побиття Тимошенко - Томенко
Микола Томенко вважає, що не буде нічого страшного, якщо Рада не попрацює. Фото: ru.tsn.ua

Парламент не буде працювати, поки Генпрокуратура не почне розслідування ситуації з побиттям екс-прем'єра Юлії Тимошенко і не притягне винних до відповідальності.

Про це на брифінгу у Верховній Раді повідомив віце-спікер Микола Томенко.

За його словами, український парламентаризм нічого не втратить, якщо депутати зачекають із розглядом законопроектів, які включено до порядку денного.

Томенко наголосив, що Рада не може визначитися, чи потраплять до Юлії Тимошенко депутати-медики, зокрема голова комітету з питань озхорони здоров'я "регіонал" Тетяна Бахтєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я думала, що настали останні хвилини мого життя. Від болю та страху я почала кликати на допомогу", - Тимошенко

"Ми закликали у різний спосіб: нехай від опозиції буде один медик, а від влади десять, чи від нас 4, а від вас - 24. Але, на жаль, жодна схема не працює. Очевидно, влада хотіла взяти якийсь а-ля санітарний тиждень, щоб туди ніхто не потрапив і не було підтвердження побиття та тілесних ушкоджень", - розповів віце-спікер.

Він нагадав, що до Тимошенко намагаються потрапити депутати від опозиції Пєрєдєрій, Добряк, Шевчук та Карпук, яких делегували фракції "БЮТ-Баитьківщина" та НУ-НС на огляд та спілкування з екс-прем'єром.

 

Зараз ви читаєте новину «Парламент не запрацює, поки в ГПУ не пояснять побиття Тимошенко - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути