середа, 25 квітня 2012 13:50

Тюремники божаться, що Тимошенко не чіпали і готові сьогодні виступити в Раді

Тюремники божаться, що Тимошенко не чіпали і готові сьогодні виступити в Раді
Тюремники вже самі просяться до Ради. Фото: 24tv.ua

Керівництво Державної пенітенціарної служби України знову запевняє, що стосовно екс-прем'єра України Юлії Тимошенко не застосовувалася фізична сила під час транспортування з колонії в лікарню.

"Що стосується побиття, то я можу вам з повною упевненістю сказати, що його не було. А щодо прізвищ ... тих людей, які несли службу в той день, то службове розслідування вже проводиться і прокуратура провела своє розслідування, і прокурор уже зазначив, що в кримінальній справі відмовлено через відсутність складу злочину ", - сказав перший заступник голови Державної пенітенціарної служби Сергій Сидоренко журналістам у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Тимошенко терміново виїхали депутати-медики

Він підкреслив, що службове розслідування в даний час ведеться з боку керівництва обласного управління і центрального апарату пенітенціарної служби.

"Ми сьогодні дамо відповідь Верховній Раді по тому запиту, який вчора до нас надійшов", - зазначив Сидоренко, додавши: "Але побиття не було, це я можу з упевненістю вам сказати".

Представник пенітенціарної служби також зазначив, що відмова Тимошенко провести огляд судмедекспертом з приводу вказаних нею фактів свідчить про те, що побоїв немає, "що це просто політична гра про те, що є побиття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Тимошенко виселилась сусідка, яку через екс-прем'єра катували

Як повідомлялося, на вимогу Тимошенко 23 квітня співробітники медчастини Качанівської колонії зафіксували її тілесні ушкодження, які були нанесені під час її примусової госпіталізації в харківську лікарню, заявляє її захисник Сергій Власенко.

За його словами, прокурор пропонував Тимошенко провести експертизу, "чи не сама вона собі тілесні ушкодження завдала".

Зараз ви читаєте новину «Тюремники божаться, що Тимошенко не чіпали і готові сьогодні виступити в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути