вівторок, 06 березня 2012 16:41

У ПР побачили, як БЮТ уже намагається виправдати свою поразку на виборах

У ПР побачили, як БЮТ уже намагається виправдати свою поразку на виборах

Методичні закиди представників опозиції на адресу Адміністрації президента у нібито намірах сфальшувати вибори свідчить про єдине:  БЮТ намагається виправдати свою поразку на майбутніх виборах до Верховної Ради України.

Таку думку висловив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє прес-служба ПР.

"Усі звинувачення, які лунають на адресу Адміністрації президента у начебто намірах перерозподілити мажоритарні округи, позбавлені будь-якого здорового глузду. Адміністрація президента не має жодного стосунку до відповідного розподілу. Це компетенція ЦВК", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада шукає в парламенті чергового зрадника-тушку - Турчинов

На переконання "регіонала", подібна тактика представників БЮТ свідчить про те, що вже сьогодні опозиція шукає аргументи задля того, аби виправдати свою поразку на майбутніх виборах до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада починає тиснути на опозиціонерів, аби вони не висувались на округах - "бютівець"

"Це звичайна політтехнологія. Вони діють так само, як Геннадій Зюганов у Росії, котрий не визнав підсумки президентських виборів через те, що вони начебто фальшовані. Приблизно так само по-більшовицьки діє сьогодні БЮТ. Це, до речі, єдина політична сила, яка свого часу не визнала результати виборів президента України. Тому те, що ми спостерігаємо зараз – це технологія, яка полягає у підготовці виправдання власної поразки на майбутніх виборах", - резюмував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «У ПР побачили, як БЮТ уже намагається виправдати свою поразку на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути