вівторок, 06 березня 2012 15:31

Влада може прийняти закон про перенесення України на Марс - "нунсівець"

Влада може прийняти закон про перенесення України на Марс - "нунсівець"

Опозиція має протистояти прийняттю законопроекту, в якому будуть передбачені зміни до виборчого законодавства.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

"Так, як вона робить це сьогодні - зверненнями до громадськості, проведенням прес-конференцій, блокуванням. Потрібно нагадувати, що той закон про вибори народних депутатів, який був прийнятий парламентом, отримав непогану оцінку в європейських структурах багато в чому через те, що це було консенсусне рішення опозиції та влади. Воно було єдиним за весь час після перемоги Януковича", - зауважив він.

За словами депутата, останні соціологічні дослідження свідчать, що "регіонали" програють вибори в будь-якому разі, тому вони шукають варіанти, як їх сфальсифікувати.

"Сьогодні вони мають надію, що вирішать всі свої проблеми по виборах завдяки двом складовим. По-перше, мають намір скасувати позицію про те, що закордонний округ прив'язаний до Києва, де Партія регіонів не користується великою підтримкою. Наша влада вважає, що закордонні виборці підтримують опозицію, бо вони живуть у цивілізованих країнах. Тому їх голоси хочуть розмити, прив'язавши округи до Донецької області, де у них більша кількість виборців. По-друге, розраховують зняти кандидатів з реєстрації", - зазначив Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада шукає в парламенті чергового зрадника-тушку - Турчинов

Говорячи про те, чи вистачить голосів для ухвалення змін до виборчого законодавства, політик наголосив:

"Нинішня влада може навіть прийняти закон про те, щоб перенести Україну на Марс і оголосити, що ми – єдина держава у Всесвіті. Зрозуміти, за що голосує Верховна Рада, можна тільки тоді, коли дивишся на Михайла Чечетова. Він підняв ліву руку – голосують, не дивлячись, за що. Наші колеги вже давно розучилися читати закони і чути те, про що говорить опозиція. Це ми проходили з Податковим кодексом, пенсійною реформою і багатьма іншими законодавчими актами, починаючи із Харківських угод".

Нагадаємо, заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що в Адміністрації президента відпрацьовані зміни до закону про вибори народних депутатів, які планують зареєструвати найближчим часом. Для цього доручено депутатам від влади шукати в парламенті "тушку", який внесе цей документ на розгляд.

Зараз ви читаєте новину «Влада може прийняти закон про перенесення України на Марс - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути