Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 10:58

У Порошенка сказали, хто фінансував Саакашвілі

У Порошенка сказали, хто фінансував Саакашвілі
Міхеіла Саакашвілі фінансував олігарх-утікач Сергій Курченко, заявляють у БПП. Фото: УНІАН

Колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації лідера партії "Рух Нових сил" Міхеіла Саакашвілі підозрюють в тому, що його діяльність фінансували представники команди екс-президента Віктора Януковича. Про це заявив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов з трибуни Верховної Ради, пише "Інтерфакс-Україна".

"Обшуки, про які всі ми з вами читали, відбуваються в зв'язку тим, що є обґрунтовані підозри про те, що команда Саакашвілі фінансувалася представниками команди Януковича, зокрема Курченком (бізнесмен Сергій Курченко, який переховується в РФ - Gazeta.ua) ", - заявив Герасимов з трибуни Верховної Ради на пленарному засіданні у вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі оголосили підозру у поваленні державного режиму

У вівторок вранці правоохоронці прийшли з обшуками додому до Міхеіла Саакашвілі за адресою ул.Костьольна, 7, і затримали політика на даху цього будинку, а потім вивели його і посадили в мікроавтобус.

Активісти намагалися перешкоджати правоохоронцям, між ними виникали локальні сутички. В даний час вони не дають автобусу із затриманим політиком виїхати з вулиці.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка сказали, хто фінансував Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути