Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2018 11:29

У Порошенка пояснили різницю між його прес-конференцією і Путіна

У Порошенка пояснили різницю між його прес-конференцією і Путіна
Прес-конференція президента Петра Порошенка не мала жодних заготовок із запитань, на відміну від прес-конференцій президента РФ Володимира Путіна. Фото: AFP

Прес-конференція президента Петра Порошенка не мала жодних заготовок із запитань, на відміну від прес-конференцій президента РФ Володимира Путіна.

Про це пише політолог, який співпрацює з Адміністрацією президента, Віктор Уколов у блозі на "Українська правда"

"Хто хоче побачити наскільки ми відрізняємось від Росії – відкрийте у записі зрежисовану прес-конференцію Путіна, де не буває неузгоджених сердитих питань", - зауважив він.

Прес-конференція Порошенка не мала компліментарний характер, вважає політолог.

"Жодних заготовок прес-служби не побачив, навіть державний Укрінформ працював "у нападі". Але до честі президента, незважаючи на значну кількість сердитих питань, жодне з них не залишилось без відповіді", - написав Уколов.

Нагадаємо, журналіст запитала Порошенка: "Як так виходить, що в країні все погано, а у вас добре? Як це бути президентом-олігархом, де люди виживають?". На що він їй відповів: "Я не хочу зараз обговорювати своє життя, але повірте мені, воно не цукор. Вам цікаво – я запрошую. Вас особисто провести день зі мною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ахметов, Фірташ, де вони всі зараз?" - що сказав Порошенко журналістам

Петро Порошенко проводив попередню прес-конференцію торік у травні. Тоді на зустріч прийшли 190 представників засобів масової інформації. За 2 години розмови президент відповів на 33 запитання.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка пояснили різницю між його прес-конференцією і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути