понеділок, 21 січня 2019 18:20

У Порошенка сподіваються, що томос-тур накине 2-3% - ЗМІ

У Порошенка сподіваються, що томос-тур накине 2-3% - ЗМІ
У штабі Петра Порошенка розраховують на бонуси від томос-туру. Фото: volyn24.com

Соратники президента Петра Порошенка розраховують отримати додаткові 2-3% до президентського рейтингу від поїздок з томосом областями. Про це пише журналіст Соня Кошкіна посилаючись на джерела в штабі Порошенка.

"Велику частину свого потенціалу він (Порошенко - ред.) вже відпрацював. Зараз, в ході томос-туру, ми очікуємо збільшення президентського рейтингу ще на 2-3 відсотки. Але це - максимум, причому дуже оптимістичний. Ну, а далі потрібно буде вводити нові елементи, не забуваючи, звичайно, нагадувати про колишні заслуги", - розповідає джерело.

Наступна хвиля - заходи економічного характеру. З "фішок" анонсовано підвищення пенсій і монетизація субсидій. Що, звичайно, не піддається реалізації без сприяння Кабміну (президентська команда демонструє певні успіхи в роботі Нацбанку, але в електоральні вигоди їх навряд чи перетвориш), пише журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль пішов до штабу Порошенка

На телеканалі "Україна" олігарха Ріната Ахметова запускається проект "Різдвяні зустрічі з президентом" за участю президента Петра Порошенка. Він буде зустрічатись з сім'ями з різних регіонів України.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка сподіваються, що томос-тур накине 2-3% - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути