понеділок, 25 липня 2016 15:05

У Порошенка розповіли, як запобігатимуть терактам

У Порошенка розповіли, як запобігатимуть терактам
antikor.com.ua

Президент Петро Порошенко доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману і меру Києва Віталію Кличку посилити заходи безпеки через загрозу тероризму.

Зокрема, на найбільш людних вулицях усіх обласних центрів вмонтують відеокамери.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Глава держави наголосив на необхідності підвищення оперативності реагування на правопорушення, шляхом використання технічних засобів контролю. Звернувся з проханням встановити у всіх обласних центрах, а за потреби – у містах та районних центрах, в місцях найбільш масового скупчення людей та на територіях, наближених до них, приладів і засобів зовнішнього контролю (відеоспостереження) із довготривалим збереженням записів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розслідує "злив" у ЗМІ відео замінування авто Шеремета

"Події, що останнім часом відбуваються в Україні, свідчать про зростання терористичних загроз і різке погіршення криміногенної ситуації. Це пов'язано як з неконтрольованим обігом зброї, вибухівки й боєприпасів всередині країни, так і з російською агресією, спрямованою на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації у державі", - пише прес-служба президента.

Нагадаємо, 20 липня в результаті вибуху машини, загинув журналіст Павло Шеремет. Тоді генпрокурор Юрій Луценко назвав загибель журналіста вбивством. Для розкриття злочину залучили групу фахівців з 50 осіб. Зокрема, експертів ФБР.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка розповіли, як запобігатимуть терактам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути