Ексклюзиви
середа, 28 квітня 2010 12:36

У помаранчевої опозиції немає майбутнього - Колесніченко

У помаранчевої опозиції немає майбутнього - Колесніченко

27 квітні у Верховній Раді України проголосували за Дербюджет-2010 і ратифікували договори про Чорноморський флот на фоні масштабної бійки між депутатами. Депутат Вадим Колесніченко вважає, що затверджені документи були вкрай необхідні народу України.

"Український парламент сьогодні продемонстрував єдність і волю задля стабілізації ситуації в країні, відновлення зруйнованих економічних відносин з Російською Федерацією і, найголовніше, з метою реалізації програми Віктора Януковича "Україна для людей", - запевнив депутат.


Колесніченко також розповів, як було важко у вівторок в парламенті. За його словами в стіни Верховної Ради "проникло весняне загострення, про яке часто говорять психіатри".

"Кидання яєць, димові шашки, удари носами об столи та стелі - такої істерії ніколи не було і, сподіваюся, більше не повториться в стінах парламенту. Постраждалим людям безумовно була надана перша медична допомога, але ситуація набагато складніше. Їм необхідна моральна допомога, їм необхідно усвідомити свою провину за той безлад, який творився в країні попередні 5 років у всіх сферах життєдіяльності - економіці, політиці, культурі", - розповів він.

Депутат вважає, що хуліганство в парламенті яскраво показало те, що у помаранчевої опозиції немає майбутнього, а "розсудливі українці не підтримають цих бєспрєдельщіков ще раз".

"Безпосередньо від договору про Чорноморський флот і затвердження бюджету на 2010 рік країна і народ отримають масу позитивних наслідків. Це заощадить країні понад 40 млрд. доларів США. Поліпшення економічної ситуації ще раз доводить, що Віктор Янукович прийшов до влади не на 5, а на 10 років", - відзначив Колесніченко.

"Звичайно, опозиція біснувалась, тому що вона розуміє - ми виконаємо свої зобов'язання перед народом України. Парламент сьогодні проголосував за ті документи, які необхідні народу України і майбутнього нашої нації" - резюмував регіонал.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «У помаранчевої опозиції немає майбутнього - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути