вівторок, 27 квітня 2010 17:55

"Цікаво мені, де він так швидко в залі знайшов парасольки?"

"Цікаво мені, де він так швидко в залі знайшов парасольки?"

Читачі інтернет-сайтів європейських друкованих видань коментують ратифікацію угоди про базування Чорноморського флоту.

"Іль Джорнале", Італія

serjoe: "Це просто шизофренія якась. Помаранчеві поводяться як наші ліві: з демократією все гаразд лише тоді, коли при владі вони".

"Дер Штандард", Австрія

MondXicht: "Так, принаймні, люди мерзнути не будуть узимку. Ну, а війна - це щось велике і малоймовірне, а проблеми людей - ось вони".

kelchstein: "Такі протести, що можуть дійти до повстання, мають лише одну мету - нестабільність. Це не в інтересах України".

stj911.org physics911.net: "От цього я б і в нас хотів. Тобто не шашок і яєць, а щоб політики так гаряче захищали демократію".

"Ґазета Виборча", Польща

tadek-1: "Продовження перебування ЧФ в Україні найбільше дошкуляє американцям і Європі. І бандерівцям. Чому ж американська окупація нікому не дошкуляє? Окуповані країни поза їхньою волею не можуть позбутись цієї найбільшої зарази на світі".

ptr0: "Нехай вже краще бандерівці, ніж ці проросійські ідіоти, що розпродують країну за безцінь. Крим – український!"

demokratus: "Демократії не затулиш рота, крик свободи з тисячі бандерівських ротів гримить у світі до його країв. Це початок змін на краще. Знов відкривається дорога для польської східної політики, що має виконати свою місію - звільнити з кайданів східної сатрапії нашого східного сусіда, з яким нас єднають сердечні і дружні стосунки. Вперед, Польщо! Уперед, прем"єре і опозиціє!"

Мацєй Козловський: "Янукович - це ганьба для людини. Крадій, повний м"яса, сала, спирту і вульгарності. Що йому продати Крим? Звісно, він і тут має свій гангстерський бізнесик. От барахло!! А чого сподіватись від покараного злочинця? Україна його обрала, і має те, що обирала. Немає тепер чого скаржитись."

"Дневнік", Болгарія

Мехмет Алі Нерґіз, Туреччина: "Нас теж отак продають. Просто нема шашок у парламентах, ані у США, ані в ЄС. Вони чинять вишуканіше. Намагаються з американської подачі затвердити вірменський геноцид, усі ці ініціативи щодо Середземноморського Союзу і так званого "почесного членства". Просто Росія не така винахідлива, як США та ЄС. Хай бере з них приклад".

Анонім: "Національні зрадники - Ґоце, Станішев (болгарські політики лівиці. - Gazeta.ua), Янукович - усі з КДБ. Вони продали і рід свій, і батьківщину. Для зрадників у мене одне питання: спитайте у Чаушеску, як воно?"

Asdf: "Цікаво, де він так швидко в залі знайшов парасольки?"

Ель Мундо, Іспанія

Анонім: "Звісно, якщо країна не може захищати свій суверенітет послідовно, через розбіжність інтересів, то вона має мало шансів зберегти Крим, а у майбутньому повністю потрапить під російський контроль. Новий український президент призведе до того, що Україна нарешті розділиться на дві країни. Одну російську і одну європейську."

Анонім: "Оце мені подобається, реальна політика, а не як тут (в Іспанії. - Gazeta.ua) - у залі вдають, що сваряться, а потім разом п"ють каву у парламентській кав"ярні. Тут лицеміри, а там справжні...".

Анонім: "Україна - багатюща країна з захмарною корупцією. Сподіваюсь колись бачити її в ЄС, як сподіваюсь не бачити Туреччину. Питання те саме: чи дозволять їй це".

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України ратифікувала угоду про продовження терміну перебування ЧФ Росії на території України. Народні обранці перетворили засідання на яскраве шоу. Трибуна була оточена депутатами-"регіоналами", в залі стояв густий дим від раніше розкиданих димових шашок. Голова Верховної Ради Володимир Литвин провів засідання, сидячи на своєму місці в президії під парасолями, оскільки раніше його закидали яйцями депутати БЮТ та НУНС. 

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Цікаво мені, де він так швидко в залі знайшов парасольки?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути