вівторок, 27 квітня 2010 12:28

"На силу ми відповімо силою" - Азаров

"На силу ми відповімо силою" - Азаров

Прем"єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що немає необхідності у проведенні референдуму про продовження перебування ЧФ РФ в Україні після рішення Верховної Ради.

"Ніякої необхідності у проведенні референдуму після сьогоднішнього рішення парламенту немає", - заявив він на брифінгу у вівторок.

За словами прем"єра, достатньо даних соціологічних опитувань, які свідчать про те, що більше 60% українців підтримують перебування ЧФ РФ в Україні.

Крім того, Азаров запевнив, що влада не допустить загострення протистояння в суспільстві, яке ініціює опозиція.

Відповідаючи на запитання кореспондента DPA, український прем"єр заявив: "Про що Ви говорите, панове з німецького видання? Подивіться на нашу країну: вона абсолютно спокійна, вона працює ... І тільки купка так званих опозиціонерів прийшла до Верховної Ради і мітингувала. По всій країні абсолютно спокійна і нормальна обстановка. Люди втомилися від того хаосу, їм потрібен порядок, і він буде ... ".

"На силу ми можемо відповісти силою: ми ніколи першими цю силу не застосовний, але якщо хтось спробує діяти з нами мовою сили, він отримає відповідь, цілком адекватну і жорстку ... Ми будемо твердо захищати закон", - також відзначив він.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"На силу ми відповімо силою" - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути